Activiteiten in de buurt

Door zijn ideale ligging, centraal in natuur en bos, naast een ultramodern sportcomplex en op een boogscheut van de stad Aalst, kan je bij JVC Schotte terecht voor een unieke mix van sport-, natuur- en cultuuractiviteiten.

Muurklimmen op de iconische schouw van de voormalige Schotte-fabriek.

Sport

Naast JVC Schotte ligt het moderne sportcomplex Schotte met een ruim aanbod aan sporthallen met indoor en outdoor sporten, fitness en atletiek faciliteiten. Meer info en details op aanvraag bij onze partners:

Cultuur in Aalst: het Belfort of de Sint-Martinuskerk bezoeken is de moeite waard!

Cultuur

Stad Aalst ligt op een steenworp van het JVC Schotte en voorziet in tal van georganiseerde activiteiten. Stadswandelingen, fietstochten, gastronomische ontdekkingen, musea, tentoonstellingen, workshops, cultureel centrum De Werf, bezoek aan de carnavalshallen etc.

Meer info en details op aanvraag bij onze partners:

Wandel in natuurgebieden Gerstjens of Osbroek, vlak naast jeugdverblijfcentrum Schotte.

Natuur

Ontdek de fauna en flora van de natuurgebieden Gerstjens en Osbroek, Stadspark Aalst, Heuvelbos en Somergembos. In de buurt zijn tal van wandel- en fietstochten, georganiseerde natuurexploraties, boottochten en mogelijkheid tot sterren kijken. Voor al deze activiteiten doen wij beroep op volgende partners:

Op restaurant of café in stad Aalst

Eten en drinken